• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Leverandører

Leverandører

Vores gode leverandører

Hos ScanLED ApS har vi strenge kvalitetskrav og arbejder derfor med nogle af de bedste producenter i verden. Vi sammensætter produkter på tværs af producenterne, for at kunne tilbyde de bedste løsninger. Producenterne har selvfølgelig komplette programmer af lys og lyd, men fordelen ved vores mangeårige samarbejde er at vi selv kan sammensætte færdige løsninger - alt efter hvad kunderne ønsker eller hvad der passer bedst til opgaven. Nedenfor har vi fremhævet nogle enkelte af de brands vi arbejder med og lavet en kort beskrivelse af deres produktområder.

Many Wain

Én af de helt store i branchen. Many Wain fra Taiwan har i mange år produceret direkte for flere af de kendte mærker og er i den seneste tid begyndt at lave deres egne serier af lys og lygter. Vi har et særlig tæt samarbejde med dem omkring udvikling af nye produkter og funktioner, da deres R&D afdeling er fremme i skoene og særdeles dygtige. ScanLED ApS er nordisk distributør af Many Wain produkter (Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland).

LazerLamps

LazerLamps fra England producerer E-godkendte LED fjernlygter samt lygter specifikt til motorsport og offroad. Vi har været med siden starten i 2010 og er super stolte af at kunne tilbyde hele deres program af lygter. Den gode gamle ST-serie er stadig populær men den seneste serie af Linear-produkter, er ved at følge godt med. De nye lygter er blevet endnu kraftigere og samtidig er den nye profil nu kun 40mm høj og passer derfor rigtig godt til nye biler og lastbiler.

Clayton Power

Clayton Power er et dansk firma der har specialiseret sig i miljørigtige og tekniske løsninger i forbindelse med strøm i varevogne. Ét af deres systemer, LPS (Lithium Power Supply), er en meget brugt løsning til bl.a. håndværker- og målebiler, der har behov for 230VAC når de er på farten. Systemet er en komplet enhed med litium batteri, 230VAC inverter, DC-DC booster og lader til lysnettet. Enheden kan tilsluttes bilens generator og på den måde kan litium batteriet også lades hurtigt op under kørsel.

RIGID Industries

Vi er stolte af at være autoriseret RIGID Industries distributør i Danmark. Én af verdens bedste producenter af LED lygter, fra USA! RIGID Industries producerer den bedste kvalitet til arbejdsbelysning, fjernlygter og maritimt brug. Der er ingen tvivl om hvem det er de kinesiske kopi-fabrikker kigger efter - det er vist ikke nogen hemmelighed, men samtidig understreger det bare at RIGID er det bedste. Programmet er kæmpe stort - kontakt os for mere information.

Ludo McGurk

Ludo McGurk er et engelsk firma der har specialiseret sig i strøm-løsninger til bl.a. udryknings- og beredskabskøretøjer. Firmaet er fra 1988 og har base i England, hvor produktion og udvikling også finder sted. De mest populære produkter fra Ludo McGurk er nok deres auto-eject stik (stik der automatisk skydes af når bilen startes) og intelligente batteriladere, der stort set findes på alle de engelske brandbiler og ambulancer m.fl.

ECCO Safety Group

ECCO er efterhånden blevet ret store på det globale marked. ESG står i dag for brands som Premier Hazard, CODE 3, Vision Alert og Delta Design m.fl. - alt under ét navn og med produktionsfaciliteter flere steder i verden. Programmet er derfor ret bredt og ECCO kan levere mange forskellige løsninger til arbejdsbelysning, udrykning og afmærkning men også egentlig varsling til industri.

Elektra

Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med Elektra fra Polen. Elektra producerer en rigtig god kvalitet af lys til det polske politi, brandvæsen og ambulancer, der selvfølgelig også kan bruges i andre lande. Vi har udvalgt nogle specifikke produkter fra deres program og har haft stor succes med dem, dels fordi produkterne ser moderne ud men også fordi at man kan se og føle den gode kvalitet. Der er flere nye produkter på vej og vi glæder os til at teste dem.

Teklite

Teklite er én af de to store producenter i Europa, der producerer lysmaster. Lysmaster bruges typisk på brand- og redningskøretøjer, men ses ofte også på sendebiler, militærkøretøjer og i forbindelse med midlertidig overvågning af byggepladser osv. Masterne er pneumatiske og hæves ved hjælp af luft, enten fra køretøjets luftkreds, en elektrisk kompressor eller med håndpumpe. Masterne kan leveres med et bredt udvalg af arbejdslygter til forskelligt brug og med mange forskellige indvendige kabler til video, antenner osv.

Star

Star er et amerikansk familieejet firma på 5. generation og absolut en stor spiller på markedet. Den oprindelige forretning var lygter til brug ved jernbanen helt tilbage i 1889, men senere er de kommet godt med på produkter som lysbroer, supplerende lygter og sirener. Star leverer lys og lyd til politi, brand- og redningstjenester og kommuner i flere amerikanske stater - en god og seriøs producent der har forstået at lave den rigtige kvalitet.

Fristom

Fristom er en stor producent af specielt markeringslygter og baglygter, men har de seneste år tilføjet produkter som LED blink, arbejdslygter og tilbehør til trailersystemer. Kvaliteten er absolut noget af det bedste vi har arbejdet med og produkterne bliver brugt i stor stil over hele Europa. Nyt og moderne design er blevet et kendemærke for mange af de nye produkter.

Gamet

Gamet er en polsk producent af lysbroer, supplerende lygter, scenelights og sirener. Deres primære forretning er at levere lys til et par store producenter af brandbiler og til det polske politi. Kvaliteten fra Gamet er rigtig god og vi har flere års positive erfaringer med bl.a. deres scenelights og lysbroer. Sireneforstærkerne bruges meget i brandbiler, men er i de seneste år blevet populære til autohjælpskøretøjer og indsatslederbiler.

Wesem

Wesem er en polsk producent af bilspecifikke lygter og lygter til teleskoplæssere, traktorer osv. De er kendt i hele Europa for den gode kvalitet og leverer bl.a. til Bomag, FarmTrac og Ursus. Vi har valgt Wesem som vores primære leverandør på arbejdslygter til last- og varebiler, men anbefaler også gerne deres LED fjernlygter med positionslys. Super god kvalitet til en fornuftig pris.

Truck-Lite

ScanLED ApS er autoriseret forhandler af Truck-Lite - et stort amerikansk firma der producerer og leverer lys til lastbiler, trailere og maskiner. Truck-Lite kan tilbyde forskellige serier af baglygter, arbejdslygter, blink og markeringslygter - meget af det i "amerikansk stil" og derfor et naturligt valg når vi arbejder med maskiner og lastbiler til eksport (til USA eller Australien). Truck-Lite tilbyder også en række E-mærkede produkter til det europæiske marked, i god kvalitet.

Fireco

Den anden helt store producent af lysmaster i Europa. Fireco har base i Italien og leverer i dag lysmaster til brand- og redningstjenester over hele Europa. Udover et stort program af master og tilbehør, så tilbyder Fireco også mere specifikke løsninger som f.eks. trailere med lysmast og generator i en sammenbygget enhed. Fireco har en rigtig god kvalitet og en fremragende reservedels-politik.

Frensch

Tysk producent af belysning til campingvogne, både og biler - primært i kategorien med interiørlys. Frensch er absolut noget af det bedste og mest fleksible når man har brug for godt interiørlys og i nogle tilfælde, i flere farver - dette bruges bl.a. i turistbusser, avisbiler og styrhuse. Mange forskellige modeller at vælge imellem og med forskellige funktioner.

LED Autolamps

LED Autolamps er et stort australsk firma med europæisk distribution fra England. Størstedelen af deres fabrikation foregår på deres fabrik i Taiwan og kvaliteten er rigtig god. LED Autolamps bruges i stor stil på renovationsbiler, lastbiler og som tilbehør til krombøjler til eftermontering. Som supplement til lygterne kan LED Autolamps også levere komplette ledningsnet til trailere. Flere af deres produkter leveres med udvidet garanti og i et universalt/moderne design.

Ideatec

Ideatec fra Belgien har de sidste mange år udviklet styresystemer til udrykningskøretøjer, sendebiler og meget mere. De er nok mest kendt for deres DLC serie og GO112, men der findes mange flere muligheder i deres program. Til deres systemer har de også lavet PA-anlæg, sireneforstærkere, GSM moduler og meget mere - alt sammen noget der bringer dem på en klar førsteplads med hensyn til kvalitet og muligheder for styring.

Haztec

Haztec er en engelsk producent af lys og lyd - og vi har været med helt fra tilblivelsen af firmaet. Med rødder fra branchen startede Haztec op med relativt få produkter, men i dag er deres program faktisk ret dækkende. De producerer lysbroerne og sireneforstærkerne på fabrikken i England og har ved siden af et imponerende udvalg af supplerende lygter, arbejdslygter, interiørlygter samt tilbehør.

Britax

Britax hører i dag under ECCO Safety Group, men fungerer stadig som et selvstændigt mærke. Årsagen til det er at Britax i mange år har været den foretrukne leverandør af bl.a. baglygter til person-, vare- og lastbiler. Udover lys er Britax også kendt for produktion af autostole til børn og spejle til busser og lastbiler. Britax står for god kvalitet og rigtig mange års erfaring med produktion af enheder til autobranchen.

Pro-Car

Pro-Car er en tysk producent af stik til eftermontering i køretøjer, både og campingvogne. Stikkene er typisk cigarettænderstik til ind- eller påbygning samt USB stik til ladning af telefoner, iPads, kameraer osv. Kvaliteten fra Pro-Car er helt i top og derfor passer det godt til resten af vores program. Polerne i stikkene er kraftige og det er ret væsentligt, hvis man slutter f.eks. magnetblink eller andet sikkerhedsudstyr til. Samtidig er stikkene lavet til at kunne tåle kraftig og vedvarende belastning.

Forda-Lite

Forda-Lite er en god producent med base i Kina. De laver en bred vifte af lysbroer, blink, supplerende lygter, bag- og markeringslygter samt LED fjernlygter. Vi har valgt nogle produkter ud der passer glimrende ind i vores program, som f.eks. vores populære LP360 blink. Forda er godt med når vi taler godkendelser og dokumentation - det er ofte noget de kinesiske fabrikanter tager lidt "let" på. Vi har kendt Forda i godt 7 år og ved at de sætter en ære i at lave gode produkter.