Test af header
  • +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Nissen lyspile, LED trailere, TMA m.m.

Nissen lyspile, LED trailere, TMA m.m.

Lyspile og kryds

Vores lyspile leveres til fastmontering eller som hæve-/sænkeanlæg og med 9 eller 15 stk. LED lamper. Den mest populære model er vores LP15 med hæve-/sænkeanlæg - den kan vise kryds, pile og hjørneblink. Der kan tilvælges afmærkningslygter monteret på bundrammen, så det hele er samlet i tilfælde af at anlægget skal flyttes til et andet køretøj (uden afmærkningslygter). Som en ekstra sikkerhed kan vi montere en GPS i tavlerne (på hæve-/sænkeanlæggene), så tavlen automatisk lægger sig ned ved kørsel med over 40km/t. På alle XL modeller med hæve-/sænkeanlæg er GPS modulet standard, af hensyn til det store vindtryk tavlen bliver udsat for. Kontakt os gerne for mere information om Nissen's produkter på tlf. +45 6079 7112 eller send en email til info@scanled.dk

LP15

Vores Nissen LP15 til fastmontering er her vist på en trailer. Tavlen har 15 stk. Ø150mm LED lamper og funktionerne kryds, pile og hjørneblink samt automatisk natsænkning der opfylder Vejdirektoratets krav. Tavlen kan også leveres med hæve-/sænkeanlæg, hvis den f.eks. skal monteres på taget af en varevogn eller en maskine. Anlægget er 12/24v og CE/emc godkendt.

LK9

Til dem som kun har brug for kryds eller hjørneblink, kan vi levere Nissen LK9. Den er monteret med 9 stk. Ø150mm LED lamper og automatisk natsænkning, til enten fastmontering eller som vist på billedet, med vores hæve-/sænkeanlæg. Anlægget er 12/24v og CE/emc godkendt.

Hæve-/sænkeanlæg

Nissen tavlerne kan alle monteres på vores elektriske hæve-/sænkeanlæg. Fordelen ved at bruge dette anlæg er at tavlen ikke optager plads andetsteds på køretøjet og samtidig kommer den højt op når den skal bruges. Vi bruger naturligvis den stærke Linak motor til at hæve og sænke tavlen. En indbygget GPS sikrer at tavlen automatisk lægger sig ned, ved kørsel over 50km/t.

Tilvalg

Bundrammen på vores hæve-/sænkeanlæg er lavet af aluminiumsprofiler og nogle kraftige rustfrie vinkeljern. Som tilvalg kan vi montere ECE R65 godkendte gule blink på siderne af rammen og dermed er der godkendte afmærkningslygter synligt 360 grader rundt. Det gør også at enheden nemt kan flyttes over på en anden bil, da det hele er koblet sammen og kan styres fra fjernbetjeningen.

XL kryds/pil

LP15 og LK9 kan også leveres i stor størrelse, til lastbiler og maskiner over 3.500kg. Funktionsmåden er den samme og selve tavlen er forberedt med ekstra muligheder for fastmontering. De store tavler er naturligvis lidt tungere og skal derfor sættes godt fast på en stabil ramme.

Fjernbetjening

Den intelligente fjernbetjening til LP15 og LK9 er hele "hjernen" i systemet. Softwaren er placeret i fjerbetjeningen af hensyn til nem servicering og det er derfor ret nemt både at skifte eller opdatere fjernbetjeningen. I displayet kan man se den valgte funktion, spænding og natsænkning samt evt. fejl på lygterne.

Download PDF datablade og kataloger nedenfor:

Lyspile til under 3500kg

Lyspile til over 3500kg

4m trailer til afspærring

Nissen TMA Rambo II