• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Alt det andet…

Alt det andet…

Alt det andet...

Udover lys og lyd til køretøjer og maskiner, så leverer vi også andre produkter der ofte bruges på de samme opbygninger. Det kan være håndlygter, ekstra-batterier, invertere, lysmaster og meget mere. På denne side vil vi kort beskrive nogle få af mulighederne og datablade vil blive tilgængelige inden længe (på de mest almindelige ting). Vi er altid åbne for idéer og forslag, hvis du mangler noget i forbindelse med opbygning af køretøjer.

Afspærringsmateriel

ScanLED ApS forhandler afspærringsmateriel fra tyske Horizont. Materiellet bruges typisk til almindeligt vejarbejde, men også til brug på køretøjer der kører til akutte hændelser på f.eks. motorvejen. Her er det primært toppe/kegler og lette afspærringshegn, men også blinklamper, afspærringsbånd og foldetelte der bruges. Der findes et stort udvalg af forskellige løsninger, alt efter hvor meget man skal bruge og ikke mindst - hvor meget plads eller lasteevne man har til rådighed.

ES2000 Energisystem fra Awilco

ES2000 Energisystem

ES2000 fra Awilco er et super smart system. Enheden fungerer som et 100A ekstrabatteri, men med mange flere muligheder. Der er inverter indbygget i enheden så du kan bruge 230VAC direkte fra den, der kan trækkes 12VDC ud til f.eks. blink og arbejdslys og samtidig kan det indbyggede litium batteri bruges til starthjælp. Energisystemet lades op under kørsel (hurtigere end traditionelle batterier) og der er samtidig mulighed for at tilsluttet et eller flere solcellepaneler til indladning.

Lysmaster

Ordet "lysmaster" er egentlig ikke helt dækkende for hvad masterne bruges til. Langt de fleste er monteret på brand- og redningskøretøjer og bruges til belysning af skadesteder osv., men master bruges også til antenner, paraboler og kameraet. De helt små master er portable og kan bæres af en enkelt person (til opsætning steder hvor man ikke kan komme frem med køretøjer) og de helt store modeller monteres på lastbiler eller containere, hvor der er brug for ekstra højde og bæreevne på toppen.

Håndlygter

Vi leverer også håndlygter til beredskaber, vagtfirmaer, kommuner osv. - enten til personligt brug eller til montering i køretøjer. Der findes en hel del forskellige lygter til forskelligt brug, men som udgangspunkt fører vi nogle af de bedste mærker til bl.a. brand- og redningsmandskab. De fleste professionelle lygter leveres med lader til køretøjer og/eller 230VAC lader.

Auto-eject

Ludo McGurk fra England er netop kommet med en genial løsning til mindre køretøjer - deres smarte auto-eject system, men i mini-format. Det gør at vi nu kan tilbyde automatiske stik til små og mellemstore køretøjer, uden at det ser for voldsomt ud eller er svært at få plads til. Løsningen passer perfekt til biler i beredskab og til service-/håndværkerbiler der har forbrugsbatterier eller f.eks. Clayton Power LPS system installeret, så man altid starter ud med en fuld opladning.

Diverse lygter

Til de mindre opgaver hvor der sjældent er brug for den helt store afmærkning eller hvis man skal bruge arbejdslys kortvarigt - så kan vi levere gule blink og arbejdslygter til batteridrift. Det må ikke forveksles med det professionelle grej der monteres på køretøjerne, men skal ses som en "let" løsning til at gøre noget ekstra eller til at løse opgaven hurtigere.

Download PDF datablade her:

Auto eject

Håndlygter