• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Blink til taget

Blink til taget

Blink bruges til primær varsling og kan leveres med 3 forskellige monteringsmuligheder: Fastmontering, stangmontering og magnetmontering. En populær måde der bliver brugt på rigtig mange varevogne er to blink monteret diagonalt på taget (et bagest i venstre side og et forrest i højre side) - på den måde vil der altid være et blink yderst på bilen i den retning trafikken kommer fra og samtidig vil køretøjet også være godt afmærket hvis det holder på tværs. På mange maskiner og f.eks. blokvogne bruges blinkene med stangmontering - de kan nemt afmonteres når de ikke bliver brugt og dermed mindskes risikoen for tyveri osv. Magnetmontering bruges ofte til kortere stationære opgaver samt ved aflæsning hvis man holder til gene for den øvrige trafik.

FT100

LED blink i Heavy Duty udførelse. Blinket er særdeles slagfast og har samtidig en ekstrem god lysåbning. FT100 findes til permanent montering, stangmontering eller med magnet og spiralledning. 12-55 volt!

LP360

Slagfast LED blink i lav profil. Blinket er til fastmontering med 3 eller 4 skruer og der medfølger blødt underlag. Blinket er 12/24 volt og har flere blinkmønstre.

QUBE

Kvadratisk blink med mange muligheder. Den nye form gør at den ser "moderne" ud til bl.a. autohjælpskøretøjer, brandbiler og større opbygninger. Blinket er vist i den høje udgave med 72 LED og kan leveres i en lav udgave der har 36 LED. Gul, blå eller 2-farvet.

FT150

LED blink på fleksibel sokkel, til de "lette" opgaver. FT150 er i særdeles god kvalitet og leveres med dobbelt-blink. Samtidig er blinket lavet til spændinger mellem 12 og 55 volt, hvilket gør at det også kan bruges på f.eks. el-stablere og elektriske gaffeltrucks. ECE R65 og emc godkendt.

V11050

Godt LED blink i den velkendte form fra Vision Alert. Blinket har flere forskellige blinkmønstre.
Glasset har en god optik der giver fin spredning på lyset. 12/24 volt og mulighed for stang- eller magnetmontering.

500 Serie

Pænt Halogen rotorblink med glat yderglas. Blinket giver et godt og skarpt signal og remtrækket er næsten lydløst. Leveres i enten 12 eller 24 volt og med pære af H1-typen.

Download PDF datablade her:

Lave blink

Gul QUBE

Stangmontering