• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Bag- og markeringslygter

Bag- og markeringslygter

Bag- og markeringslygter

LED baglygter og markeringslygter findes i rigtig mange forskellige udformninger. Vores program er baseret på kvalitetsprodukter der passer til stort set alt og med et moderne design. De nyeste baglygter er med det man kalder "neon" lys - det er stadig LED, men lyset bliver kastet ud på en rød ring - der så kommer til at ligne neon.

Fristom FT130

Flot baglygte med "neon" lys og flere funktioner. Lygten leveres standard med stop/blink/positionslys og refleks. Der kan tilvælges nummerpladelys, tågelygte eller baklygte - alt i LED. Lygterne er 12/24 volt og kan leveres med bajonetstik eller 1m kabel for tilslutning.

Fristom FT113

Rund LED baglygte med "neon" og flotte detaljer. Moderne design og den "rigtige" størrelse gør at denne lygte bruges på mange lastbiler og trailere. Lygten har stop/blink/positionslys og nogle flotte detaljer i krom. Tilsluttes 12/24 volt og leveres med bajonetstik eller 1m kabel.

Fristom FT120

Næsten kvadratisk baglygte med "neon" til trailere, traktorer og lastbiler. Lygten har 4 funktioner: stop/blink/positionslys og nummerpladelys. Denne lygte kan også leveres med rødt/gult glas til blink- og stoplys. Leveres med bajonetstik eller 1m kabel for tilslutning. Tilsluttes 12/24 volt.

BYO Series

Den mest fleksible serie af baglygter vi kan tilbyde. LED Autolamps leverer denne model med ramme til 1-4 lygter. Her kan man selv sammensætte de forskellige moduler og det endda i 3 størrelser: 80x80, 100x100 eller 125x125mm LED moduler. Der kan vælges stop-, blink-, positions-, tåge- eller baklys. Der findes også et kombineret modul med stop/blink/positionslys. Tilsluttes 12/24 volt.

Fristom slingrelygter

LED slingrelygter med eller uden gul sidemarkering. Lygterne findes i korte og lange versioner men også på forskellige vinklede arme i gummi. Super god kvalitet der gør at lygterne holder i længden. Monteres med 2 bolte og tilsluttes 12/24 volt.

Fristom markering

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af forskellige markeringslygter. Ens for dem alle er at de er 12/24 volt og i den bedste kvalitet. Flere af dem leveres med indbygget refleks og med forskellige muligheder for montering (på beslag, til indbygning og til montering på lygtebøjler/rør). Der kan vælges mellem store og små modeller, runde, firkantede eller ovale modeller og forskellige tykkelser.

Download PDF datablade her:

Baglygter

Markering