• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Supplerende blink

Supplerende blink

Supplerende blink

Supplerende blink bruges sammen med f.eks. lysbro eller blink på taget. De små lygter er lette at placere rundt omkring på køretøjet eller opbygningen og man kan således få en bedre dækning af bredden eller udragende dele.

X9 LED

Supplerende lygte med 9 LED og super god optik i glasset. Lygten spreder lyset rigtig godt til siderne og kan leveres i gul, blå eller 2-farvet (med 18 LED). Overflademonteres på plant underlag med den medfølgende flange i ABS. 12/24 volt og mulighed for natsænkning og synkronisering. Ingen malede flader og mulighed for natsænkning. ECE R65 og emc godkendt.

GR9

Lav supplerende lygte med 9 LED til montering i bl.a. kølergitter. Med en højde på kun 14,7mm kan den monteres i selv ret lukkede gitre, enten ved at skrue den fast med de medfølgende beslag eller med kraftig lim. GR9 har en rigtig god spredning af lyset og er samtidig meget diskret når den er slukket. Mulighed for natsænkning. 12/24 volt, ECE R65 og emc godkendt.

ST6

Super tynd supplerende lygte til overflademontering. Lygten måler kun 7,5mm i tykkelsen og kan monteres enten med skruer eller 3M tape (medfølger). Lygten er lavet i et kraftigt elokseret aluminiumsprofil og der er derfor ingen malede flader. Med 6 kraftige LED og lineær optik giver denne lille lygte et ret godt lys, af sin størrelse. 12/24 volt, ECE R65 og emc godkendt.

MW9

Supplerende lygte med 9 LED og lineær optik. Lygten overflademonteres med den sorte ABS ramme og der er derfor ingen malede flader. Der medfølger et blødt gummiunderlag der gør at lygten kan monteres på en let rundet overflade og stadig give et pænt indtryk. MW9 kan også leveres i 2-farvet med 6 LED i hver farve og uafhængig styring samt mulighed for natsænkning. 12/24 volt, ECE R65 og emc godkendt.

Intersector

Intersector til montering under sidespejl, foran på motorcykler og til steder hvor plads er en udfordring. Lygten har en lysåbning på hele 180 grader og er derfor genial til at dække de kritiske 45 grader ved fremkørsel i kryds osv. Som noget nyt kan Intersector leveres med scenelight-funktion, så den kan lyse konstant hvidt (områdelys). 12/24 volt (ny version) og leveres i gul, blå eller 2-farvet. SAE godkendt.

SL6

SL6 er en ret diskret lygte lavet i klar ABS og med 6 kraftige LED. Optikken er kombineret TIR/lineær og den har derfor en helt utrolig god spredning af lyset, til siderne. Der medfølger et blødt gummiunderlag så lygten kan monteres på flader der runder let og der er ingen malede flader. SL-serien byder også på modeller med 4 eller 9 LED og mulighed for natsænkning. 12/24 volt, ECE R65 og emc godkendt.

Download PDF datablade her:

Supplerende 1

Supplerende 2

Supplerende 3