• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

LED fjernlygter

LED fjernlygter

LED Fjernlygter

Vi har et kæmpe udvalg af LED fjernlygter fra nogle af verdens bedste producenter. Ofte bruges de som ekstra lys på lastbiler og 4x4 men efterhånden er det også blevet populært at bruge dem som styling. Man skal dog huske på at der er regler for hvor mange lygter man eftermonterer og hvor meget lys det må give tilsammen. Grunden til dette er at når man blænder ned fra fjernlys, så risikerer man at blive "nat-blind" da øjnene skal vænne sig til det kortere og mindre skarpe lys. Hvis du er i tvivl om reglerne, så kontakt os gerne.

Linear 12

Lazerlamps fra England har for nylig introduceret den nye Linear-serie, der udover en ny LED teknologi også byder på en super lav profil. Lygten måler kun 40mm i højden og kan leveres i 3 længder: 22cm, 37cm og 52cm. Lygterne kan præstere fra 2.250 til 6.750 Raw lumens og kan endda leveres i en Elite-serie med endnu mere lys. Lygterne er naturligvis E-godkendte og 12/24v.

Wesem FERVOR

Flotte LED fjernlygter til lastbiler, 4x4 og redningskøretøjer m.fl. FERVOR har udover fjernlys også godkendt LED positionslys, i en ny og moderne form. Lygterne kan leveres i Ø220mm eller Ø180mm og har masser af krom og flotte detaljer. Den store model har ref. 25 eller 50 og den lille model har ref. 25. Tilsluttes 12/24 volt.

LED fjernlygter til indbygning

Til indbygning

Fra LazerLamps kan vi tilbyde vognspecifikke kit til indbygning i bilens kølergitter. De findes efterhånden til mange af de populære varevogne og kan i flere tilfælde leveres med forskellige lygter (med/uden positionslys osv.). Det er forholdsvis nemt at montere sådan et sæt og løsningen ser nærmest helt original ud.

Rigid D-Serie

Lille og kompakt - men med masser af langt lys. Rigid Industries D-Series er et almindeligt valg til 4x4 og varevogne med lygtebøjler. Lygterne fylder ikke meget og kan derfor nemt monteres uden at "skygge" for køler, nummerplade, radar osv. D-Series leveres med SPOT lysmønster, ref. 17,5 og med 1.568 Lumen effekt. Tilsluttes 12/24 volt.

Rigid SR10

Kraftig LED fjernlygte fra Rigid Industries - i super lav profil. Passer perfekt på lygtebøjler monteret på taget af lastbiler eller frontbøjler på større varebiler. SR10 findes med DRIVING eller SPOT lysmønster og ref. 7,5 eller 30. Effekten er 5.625 eller 3.750 Lumen alt efter lysmønster. Tilsluttes 12/24 volt.

Rigid SR6

SR6 er nok den mest populære LED fjernlygte til personbiler og varevogne. Den bruges også typisk på ambulancer som supplement til bilens fjernlys og samtidig med wig-wag funktion (lygterne blinker under udrykning). Passer i de fleste bilers kølergrill (eller bagved) og leveres med SPOT lysmønster. Lygterne har ref. 17,5 og kan tilsluttes 12/24 volt.

Download PDF datablade her:

LazerLamps Linear STD

LazerLamps Triple-R STD

LED Fjernlygter Rigid / Wesem