• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Lysbroer

Lysbroer

Lysbroer

Lysbroer bruges oftest til primær varsling, da de er monteret på taget eller på toppen af opbygningen. Fordelen ved lysbroen er at der kan sidde mange lamper ved siden af hinanden, hvilket forstærker effekten på lang afstand. Flere af modellerne har samtidig mulighed for løbelys, hvilket ofte bruges på køretøjer til kloak-inspektion og til køretøjer der laver vejmarkering.

X9 Trident LED

Vores absolut laveste lysbro - kun 38mm høj! Lysbroen har støbte LED moduler med super god spredning af lyset, støbt elektronik og vandtætte stik på alle samlinger. Den er 12/24 volt, har natsænkning og kan leveres i gul, blå eller 2-farvet. Top og bund kan leveres indfarvet i én af 7 standard-farver. Lysbroen er ECE R65 og R10 godkendt.

Phazer LED

Lysbro fra amerikanske Star. Phazer er den seneste lysbro i serien og med rigtig mange muligheder. Udover et flot design, byder Phazer også på funktioner som f.eks. 1-, 2- eller 3-farvede LED moduler, løbelys, sidelys, frontspots, scenelight, natsænkning og opdeling for/bag. Lysbroen har mange forskellige blinkmønstre og er SAE godkendt. 12 volt standard.

Valor LED

Amerikansk "trekantet" LED lysbro. Specielt velegnet til udrykningskøretøjer, da der er ekstra godt lys i de kritiske 45 grader. Leveres i 12 volt, med natsænkning og mulighed for gule, blå eller hvide LED samt 2-farvede moduler. Scenelight funktion på hele fronten og løbelys bag kan tilvælges. SAE godkendt.

Vantage LED

Vantage er en lysbro i lav profil, produceret af ECCO. Med en højde på kun 65mm og et aerodynamisk design er lysbroen blevet utrolig populær på bl.a. autohjælpskøretøjer og varebiler. Vantage leveres i forskellige standard konfigurationer og kan dække de fleste behov. 3 forskellige længder, 12/24 volt og ECE R65 godkendt.

Serie 60 Evolution

Nok én af de mest populære lysbroer gennem tiden. Serie 60 Evolution bliver stadig solgt i stort antal, primært til lastbiler - men er også stadig populær til varevogne. Lysbroen kan leveres med roterende lys (med næsten lydløst remtræk), 360 graders strobelys og med/uden lysskilt. Mange forskellige længder, 12 eller 24 volt og ECE R65 godkendt.

Xpress

En god og universal lysbro med mange muligheder. Leveres i gul eller blå og med strobe, LED eller roterende halogen moduler. Lysbroen har mange tilvalg som f.eks. sneplovslygter, lysskilt, repeaterlygter og arbejdslygter. Leveres i 12 eller 24 volt (afhængigt af udstyr). ECE R65 og R10 godkendt.

Download PDF datablade her:

Lysbroer