• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Horizont lys

Horizont lys

Horizont lys

Horizont er et tysk firma der egentlig er stiftet i 1945 og de har siden 1968 produceret lygter og lamper til afspærring og vejarbejde. I dag tæller Horizont mere end 500 ansatte og har 6 lokationer på verdensplan samt en masse patenter og ikke mindst godkendelser. ScanLED ApS forhandler hele lys-programmet fra Horizont der bl.a. dækker lysanlæg til TMA og afspærringsvogne, lyspile, forvarslingslamper og vejarbejdslamper. VMS-skiltene er i rivende udvikling og her kommer der til at ske en masse spændende i den nærmeste fremtid.

Fjernbetjeninger

Horizont har flere forskellige fjernbetjeninger, alt efter hvad det skal passe til og hvilke ønsker brugeren har. De forskellige fjernbetjeninger findes alle som trådløse og flere af dem kan leveres med kabel og ladestik.

VMS trailer

Trailere med store LED skærme bliver mere og mere anvendt. VMS står for Variable Message Sign og betyder i sin enkelthed at skærmen kan bruges til tekst eller færdselstavler, til oplysning og trafikafvikling. Skærmene er RGB – de kan lave alle farver.

LED tagskilt

LED skilt til montering på taget af køretøj. Skiltet kan programmeres med forskellige færdselstavler og tekster, i alle farver. Skiltet kan hæves og sænkes via fjernbetjeningen og kan udbygges med yderligere blink, både indbyggede og påmonterede.

Ø340mm LED

Horizont top-lampe til TMA og afspærringsvogne. Standard er lampen med gult glas og gule LED, men som noget nyt kan den leveres med klart glas og blå eller blå/gule LED (til opgaver hvor to-farvet lys er påkrævet).

Ø220mm LED

Standard LED lampe til TMA, afspærringsvogne, lyspile, løbelys osv. Som standard leveres lampen med gult glas og gule LED, men som noget nyt kan den også leveres i to-farvet gul/rød eller gul/blå – med klart glas.

Lyspile

Horizont leverer komplette lyspile i forskellige størrelser. Ens for dem alle er at de er med Ø220mm LED lamper og automatisk natsænkning (trinløs). Der kan vælges mellem flere versioner som fast, vertikal eller hæve-/sænke anlæg.

Download PDF datablade og kataloger nedenfor:

Komplet katalog

FlashMax

Besøg også Horizont’s hjemmeside (engelsk): https://www.klemmfix.horizont.com/en