• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Minilysbroer

Minilysbroer

Minilysbroer

Minilysbroer er et glimrende alternativ til de store lysbroer og giver lige en tand mere end de traditionelle blink. Minilysbroerne er omkring 30-40cm lange og kan derfor nemt tilpasses på taget af køretøjer eller på opbygninger. De fleste leveres i dag med LED, men enkelte modeller kan leveres med strobe eller roterende lys.

X9 Mini

Minilysbro i vores populære serie af lysbroer. 6 stk. LED moduler med 9 LED i hver og en overlegen optik gør at denne lysbro er klart et af de bedste valg. Som de store lysbroer er modulerne og elektronikken støbt og lysbroen har aluminium i top og bund. 12/24 volt og kan leveres i gul, blå eller 2-farvet.

9100LED

Amerikansk minilysbro i god kvalitet og med masser af lys i. Denne model bruges meget på varevogne og brandbiler men også på entreprenørmaskiner og traktorer. Lysbroen er 12/24 volt og kan leveres med klart, gult eller blåt glas.

Blaze II

En lille men kraftfuld minilysbro. Leveres med 2 roterende Halogenblink og et dobbeltsidet spejl. Remtrækket gør at lysbroen nærmest er lydløs og den unikke form gør at sne og is ikke sætter sig fast på samme måde som på en plan lodret front. Tilsluttes 12 eller 24 volt og kan leveres til fastmontering eller med magnet.

Download PDF datablade her: