• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Arbejdslygter

Arbejdslygter

Arbejdslygter

Arbejdslygter bruges til oplysning af arbejdsområder og på opbygninger hvor der f.eks. skal læsses materialer af og på, autohjælpskøretøjer og kranbiler. Generelt bruges det mere og mere når man skal bakke med lastbiler og busser, da det ofte kan være svært at se i spejlene om der er personer eller andet i umiddelbar nærhed. Lygterne findes i mange størrelser og med forskellige lysstyrker/lysmønstre.

Wesem OVL

Utrolig populær arbejdslygte i moderne design. Mange maskiner og traktorer bruger i dag ovale lygter, der passer bedre til de runde former.
Den ovale serie byder på 3.000 eller 4.000 Lumen og en rigtig god spredning af lyset. 12/24 volt og med monteringsbeslag i rustfrit stål.

Wesem STD

Standard arbejdslygter i rigtig god kvalitet og med mange muligheder. Den mest populære er nok den kvadratiske WM100 lygte med 1.500 Lumen og en spredning af lyset på 60x22 grader.
Lygterne kan også leveres i en rund udgave, med eller uden gitter og med enten 1.500, 2.000 eller 2.500 Lumen effekt. Flere forskellige lysmønstre at vælge mellem.

Rigid Ignite

Micro små arbejdslygter med imponerende meget lys! Lygterne er på hele 1.000 Lumen og måler kun 35x35x50mm. Bruges til belysning i varerum, som arbejdslygter på mindre køretøjer og som lys til skilte på følgebiler m.m. Tilsluttes 6-28 volt og kan leveres med spot eller arbejdslys og med flange til indbygning.

VisiBeam

Fjernbetjent søgelygte til montering på taget eller på tagbøjle. Bruges bl.a. af ambulancer, vagtbiler og tankvogne - til at søge efter husnumre, oplyse indkørsler og husfacader.
VisiBeam leveres standard til fastmontering, men kan også magnetmonteres. Lygten kan leveres i 12 eller 24 volt og med kabelført eller trådløs fjernbetjening.

Gamet Scenelight

Genialt arbejdslys til montering direkte på siden af høje varevogne, brandbiler og ambulancer. Huset er af polycarbonat og ret slagfast - og fylder ikke meget ud fra siden af køretøjet.
De 1.100 Lumen bliver flot fordelt ud fra køretøjet og ned langs siden - et behageligt arbejdslys omkring køretøjet. Tilsluttes 12/24 volt og leveres med 1m ADR kabel.

Rigid Scenelight

Lille og kompakt scenelight i hus af aluminium. Lygten giver et skarpt og hvidt lys på hele 1.100 Lumen. Reflektoren sørger for en jævn fordeling af lyset til siderne og ud fra køretøjet.
Bruges på mindre køretøjer, bjærgningskøretøjer og trailere hvor løsningen med almindelige arbejdslamper ikke er optimal. Tilsluttes 9-36 volt.

Download PDF datablade her:

Arbejdslygter

Små lygter

Specielle