• +45 6079 7112
  • info@scanled.dk

Betjeningspaneler

Betjeningspaneler

Betjeningspaneler & kontakter

Vi kan levere kontakter og betjeningspaneler der kan bruges til at styre lys, lyd, varme, ventilation osv. i køretøjer og maskiner. Afhængigt af hvor meget der skal styres, så kan man vælge små runde kontakter eller paneler med f.eks. 6 kontakter. Til de mere omstændige opbygninger kan vi tilbyde avancerede styresystemer der også kan vise spænding på ekstrabatterier, indladning, forbrug osv. De store systemer har touch-skærm med automatisk natsænkning, mulighed for bred konfiguration af skærmbilleder og AIO-enhed med alt elektronikken indbygget.

GO112 / Polaris

Den mest universale løsning til udrykningskøretøjer, målebiler og biler med mange elektriske forbrugere. Systemet er 12/24 volt og kan leveres med forskellige centralenheder og flere betjeningspaneler. Nem tilslutning da alt forbindes til udgangene på den store boks - det er bare at slutte det forskellige udstyr til. Samtidig er der indbygget sikrings-funktion der fungerer ved at man programmerer det maksimale forbrug ind for hver udgang til udstyr. Touch-skærm i farver og med natsænkning.

DLC 8000

Smart kontaktpanel med bløde taster og baggrundsbelysning. Kontakterne kan programeres individuelt eller linkes sammen, alt efter hvilke funktioner der skal bruges. Panelet tilsluttes til den lille relæboks, der kan håndtere 8 udgange med maks forbrug på 10 ampere pr. udgang. Systemet er 12/24 volt.

Kontakter

Små runde kontakter med LED indikator og baggrundsbelyst symbol. Findes til 12 volt og med mulighed for at trække helt op til 20 ampere. Kontakterne kan monteres i et Ø20mm hul.

Download PDF datablade her:

Betjening